Aanleggen vissteiger

Door Netterden Zand en Grind B.V. zijn wij benaderd om een hardhouten vissteiger te realiseren met een pad naar de steiger toe bij de oude winning aan de Omsteg.

Voor ons was dit een bijzondere uitdaging, we zijn er in geslaagd om dit project tot een mooi resultaat te brengen.

Alvorens met de bouw van de steiger te kunnen beginnen, hebben wij eerst met een van onze kranen en trekker met dumper een toegangspad aangelegd richting te bouwen steiger, zodat wij het materiaal gemakkelijk naar de plek van bestemming brengen. Naderhand hebben wij dit pad voorzien van Achterhoeks padvast wat voor een mooie en makkelijke toegang naar de steiger zorgt. Ook voor minder validen die hier graag een hengeltje uit willen gaan gooien is deze goed begaanbaar zonder obstakels.

Eenmaal klaar met grondwerk kon er begonnen worden met het plaatsen van de palen in het water ter ondersteuning van de liggende delen. Onze midi rupskraan is hiervoor voorzien van een trilblok die de palen met voldoende kracht de grond inbrengt zodat er een stabiel frame opgebouwd kan worden van de steiger.

Zodra het frame klaar is wordt begonnen met het leggen van de bangkirai hardhouten vloerdelen.

Het resultaat is volgens de klant mooi en functioneel geworden.

Zoals u ziet gaan wij graag bijzondere uitdagingen aan. Dus mocht u een project in gedachten hebben maar nog niet precies weet hoe dit te realiseren, neem dan gerust contact met ons op dan kunnen we samen bespreken hoe we er wat moois van kunnen maken en wat de mogelijkheden zijn.